Here's what happened Beyonces on stage (Video)

Beyoncé ka mbetur e bllokuar në një ventilator gjatë një koncerti. Ndërhyrja e truprojave ka qenë e menjëhershme por ajo nuk humb kontrollin dhe vazhdon të këndojë sikur nuk kishte ndodhur asgjë

Here's what happened Beyonces on stage (Video)