Rozana Radi ‘lakuriq’ në plazh


Komentet e bëra për Rozana Radin në rrjetin social “Instagram” nuk janë shumë të hijshme për këngëtaren. Përdoruesit e rrjetit social të specializuar për fotot, “Instagram”, janë duke e tallur keqas këngëtaren dhe aktoren e njohur Rozana Radi, duke përdorur ndaj saj gjuhë të ashpër dhe vulgare. Situata në të cilën po gjendet Rozana, është e pakëndshme për shumëkënd, duke qenë se ajo po vishet me epitete nga më të ndryshme këto ditë. Disa nga personat që e ndjekin në llogarinë e saj në Instagram, e kane ofenduar kengetaren Rozana Radi duke e quajtur ”lopë”. Nuk dihet cili ishte qëllimi i vajzave që e kanë ofenduar Rozanën, por disa orë pas publikimit të tyre, Rozana i ka fshirë ato komente që ju shikoni këtu. Ishin pikërisht disa nga fotot që gjeni këtu, ato që pasi u publikuan nga Rozana në Instagram pasuan komentet negative. Duket se dialekti i përdorur është kosovar ose nga veriu i Shqipërisë. Vajzat hedhin e presin me njëra-tjetrën, njëra e quan “lopë”, tjetra ia pret: “Është e sëmurë”, Fyerjet vazhdojnë: “Lopës madje ia han mishin”, për të pasuar: “Kjo është mushtjem My Great Web page